Andere websites

Late effecten en hodgkinlymfoom krijgen veel aandacht. Naast deze website zijn er nog meer nuttige websites om informatie te krijgen.

Nederlandse websites:

www.verwijsgidskanker.nl

Deze link brengt u naar een website van de Integrale Kankercentra Nederland (IKNL). Op deze website kunt u allerlei informatie vinden op het gebied van nazorg na kanker.

later.skion.nl of www.lateeffecten.nl
Beide links brengen u naar de website van SKION-LATER, die gemaakt is voor overlevers van kinderkanker. De website geeft algemene informatie over de late effecten behorende bij allerlei soorten behandelingen.

www.hematon.nl
Deze link brengt u naar de website van de patiëntenorganisatie Stichting Hematon. Deze website geeft u informatie over lymfklierkanker en lotgenotencontact.

www.kwf.nl
Deze link brengt u naar de website van het KWF. Op deze website vindt u uiteenlopende informatie over kanker, wetenschappelijk onderzoek en acties.

www.kanker.nl
Kanker.nl is een initiatief van KWF Kankerbestrijding, NFK (Leven met kanker beweging) en IKNL (kenniscentrum voor zorgverleners in de oncologie). Zij hebben de handen ineen geslagen om betrouwbare informatie, ervaringskennis en het ondersteuningsaanbod rond kanker op één plek te bundelen en aan te bieden.

www.thuisarts.nl
Deze link brengt u naar de patiëntenwebsite van het Nederlands Huisartsengenootschap (NHG). Op deze website vindt u betrouwbare informatie over verschillende aandoeningen.

www.gezondheidsplein.nl
Deze link brengt u naar een website met algemene informatie over een gezonde levensstijl, belangrijke weetjes over gezondheid en informatie over bepaalde aandoeningen.

www.vox.nl
VOX is het netwerk voor volwassenen die als kind kanker hebben gehad. Ook als u als kind hodgkinlymfoom heeft gehad is VOX er voor informatie en lotgenotencontact.

Buitenlandse websites:

www.lymphomas.org.uk
Deze link brengt u naar de Engelse website van de Lymphoma Association. De website bevat medische informatie en ondersteunt lymfklierkankerpatiënten en hun familie en vrienden.

www.lymphome.de
Deze link brengt u naar de Duitse website van de Duitse hodgkinlymfoom studiegroep (GHSG). De website bevat algemene informatie over lymfklierkanker, onderzoek en hulp.

www.childrensoncologygroup.org en ltfu.stjude.org
Deze links brengen u naar Amerikaanse websites met allerlei links naar informatie en folders over late effecten na de behandeling voor kinderkanker. Hieronder vallen ook veel van de late effecten die u kunt vinden op deze website.